JUser: :_load: Unable to load user with ID: 62


Η World Taekwondo (WT) ιδρύθηκε το 1973 και είναι η Διεθνής Ομοσπονδία που ασχολείται με το άθλημα του Ταεκβοντό. Πρόεδρος από το 2004 είναι ο Choue Chung-won, διαδεχόμενος τον πρώτο πρόεδρο Kim Un-yong.
Η World Taekwondo Europe (ETU) ιδρύθηκε το 1976 και είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ταεκβοντό. Πρόεδρος είναι ο Σάκης Πραγαλός και Γενικός Γραμματέας ο Μιχάλης Φυσεντζίδης.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό (ΕΛΟΤ) ιδρύθηκε το 1987 και απαριθμεί περισσότερα από 430 σωματεία στην Ελλάδα. Πρόεδρος είναι ο Νίκος Θωμαϊδης και Γενικός Γραμματέας ο Μιχάλης Φυσεντζίδης.
Η Ένωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος (ΕΤΑΝΕ) ιδρύθηκε το 1999 και περιλαμβάνει τα σωματεία από 26 νομούς της Ελλάδας. Πρόεδρος είναι ο Γεράσιμος Καρανταγλής και Γενικός Γραμματέας ο Λυκούργος Κατάκης.
© 2023,Αθλητικός Σύλλογος Ωρίων


 Γαβριηλίδου 16 , Τ.Κ. 16346
2109941448 - 6944525761

Η σελίδα μας στο Facebook


We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.