>

Νέο τμήμα Tae Bo Fitness

Οι προπονήσεις γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 21:30-22:30 από την πιστοποιημένη Basic Instructor Τσουράπη Βαρβάρα.
Το Tae Bo είναι μια δυναμική μορφή αερόβιας γυμναστικής που συνδυάζει κινήσεις από πολεμικές τέχνες με χορό και μουσική. Το όνομά του προέρχεται από το taekwondo και το boxing. Στα κορεάτικα η λέξη tae σημαίνει πόδι και έχει να κάνει με κινήσεις και κλωτσιές. Η λέξη bo αναφέρεται σε γροθιές που προέρχονται από το boxing. Παρόλο που χρησιμοποιούνται κάποιες κινήσεις από πολεμικές τέχνες με φανταστικό αντίπαλο, δεν μπορεί να θεωρηθεί μάθημα αυτοάμυνας. Σκοπός του είναι η εκγύμναση του σώματος, η βελτίωση της φυσικής κατάστασης, αλλά και η φυσική ηρεμία. Σε κάθε μάθημα καταναλώνονται σχεδόν οι διπλάσιες θερμίδες από οποιαδήποτε άλλη αερόβια γυμναστική, καθώς πρόκειται για μια αυξανόμενης έντασης γυμναστική. Γυμνάζει όλο το σώμα και δυναμώνει τους μυς. Βελτιώνει την ισορροπία, την ευελιξία, την αντοχή, τη δύναμη και το συντονισμό. Βοηθάει την κυκλοφορία του αίματος και την σωστή λειτουργία της καρδιάς. Απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας.
Δημιουργήθηκε από τον Αμερικανό Billy Blanks και υπεύθυνος εκπρόσωπος στην Ελλάδα είναι ο Elit Instructor Σπύρος Σπάτουλας. 

Media

logo_orion_site.png
© 2019,Αθλητικός Σύλλογος Ωρίων

Επικοινωνία

 Γαβριηλίδου 16 , Τ.Κ. 16346
2109941448 - 6944525761
 [email protected]
@athletic_club_orion

Η σελίδα μας στο Facebook

Search

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.