>

Βραβεύσεις αθλητών από τον ΘΟΠΑΑ

Ο Α.Σ. ΩΡΙΩΝ βραβεύτηκε με δέκα αθλητές, μεταξύ των υπόλοιπων Συλλόγων του Δήμου Αλίμου, την Κυριακή 17/2/19 στην θεατρική σκηνή "Κάρολος Κουν" στην ετήσια κοπή της πίτας του Θ.Ο.Π.Α.Α.
Την βράβευση του Συλλόγου μας έκανε η Δημοτική Σύμβουλος Γκόνη Κωνσταντίνα-Θεοδώρα, στην κατάμεστη αίθουσα που γέμισε με πλήθος κόσμου του αθλητισμού και του πολιτισμού. 
Συγκεκριμένα, για τις διακρίσεις τους στο Ολυμπιακό Άθλημα του Ταεκβοντό κατά το 2018 βραβεύτηκαν οι αθλητές Φωτεινάκης ΦίλιπποςΜαυρόχη ΚωνσταντίναΛαμπαδίτη ΑθανασίαΚάρδαρη ΜαρίαΤόλλια Μαρία-ΆνναΤόλλια ΚωνσταντίναΣελλάς ΙάσωναςΤόμπρου ΗρώΑγγελόπουλος Αλέξανδρος και για την ανιδιοτελή προσφορά του στον αθλητισμό ο Γιαπιτζής Μανώλης. 
Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Θ.Ο.Π.Α.Α. Αγγελόπουλο Χρυσόστομο και τον Αντιπρόεδρο Αλβανό Νίκο για τις βραβεύσεις, καθώς και τον Δήμαρχο Κονδύλη Ανδρέα για τη στήριξη και την ανάδειξη του αθλητισμού και του πολιτισμού. 
logo_orion_site.png
© 2019,Αθλητικός Σύλλογος Ωρίων

Επικοινωνία

ΩΡΙΩΝ ΑΛΙΜΟΣ
 Μεσολογγίου 20
 2109941448
ΩΡΙΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
 Γαβριηλίδου 16
 2114041540

Η σελίδα μας στο Facebook

Search

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline