>

Κοπή πίτας 2019

Η ετήσια κοπή πίτας για τον Α.Σ. ΩΡΙΩΝ πραγματοποιήθηκε στις 1/2/19 με αθλητές, μέλη και φίλοι του Συλλόγου όπου είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν μαζί και να γιορτάσουν τις επιτυχίες του Συλλόγου για το έτος που πέρασε. 
Την πίτα έκοψε η Πρόεδρος Μανούσου Ευγενία μαζί με τους προπονητές που συνεχάρησαν τους αθλητές για την αγωνιστική τους δραστηριότητα και τις διακρίσεις τους στα επίσημα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού αθλήματος Ταεκβοντό, καθώς βράβευσαν τον αθλητή που ξεχώρισε το 2018, Φωτεινάκη Φίλιππο, για την πολύτιμη προσφορά του.
Ιδιαίτερη τιμή στην εκδήλωση ήταν η παρουσία επισήμων φορέων από το Δήμο Αλίμου, συγκεκριμένα παρευρέθηκαν: ο Αντιδήμαρχος Αλίμου Καραμολέγκος Αρτέμης, ο Πρόεδρος ΘΟ.Π.A.Α. Αγγελόπουλος Τόμης, ο Αντιπρόεδρος ΘΟ.Π.A.Α. Αλβανός Νίκος, η Δανοχρήστου Δώρα και ο Μακαριγάκης Γιώργος.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου εύχεται καλή αθλητική και δημιουργική χρονιά, με πολλές επιτυχίες και ευχαριστεί το ψητοπωλείο Βάρης "Ο ΤΣΟΛΙΑΣ" για τη φιλοξενία και το αρτοποιείο "Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΗΣ ΧΑΡΑΥΓΗΣ" για την υπέροχη πίτα. Συγχαρητήρια στους τυχερούς του φλουριού!!

logo_orion_site.png
© 2019,Αθλητικός Σύλλογος Ωρίων

Επικοινωνία

ΩΡΙΩΝ ΑΛΙΜΟΣ
 Μεσολογγίου 20
 2109941448
ΩΡΙΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
 Γαβριηλίδου 16
 2114041540

Η σελίδα μας στο Facebook

Search

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline